Door onze binnenladers en binnenlader pallets worden wachttijden voorkomen. Voor diverse opdrachtgevers verzorgt Henk van der Horst binnenlader transport van wanden en gevels. Voor het binnenlader vervoer beschikken wij over een vijftal binnenladers en 40 tal binnenlader pallets. Door dit binnenladersysteem is het laden en lossen niet afhankelijk van het transport.
Henk van der Horst Transport zorgt al jaren voor het vervoer van de bouwelementen voor onze  opdrachtgevers. Deze elementen hebben uiteenlopende en uitzonderlijke breedtes en hoogtes en worden door ons regelmatig vervoerd. Voor sommige van deze transporten heeft men speciale vergunningen nodig en wordt het transport voorzien van begeleiding. Het aanvragen van vergunningen en het begeleiden van deze transporten wordt in overleg met onze opdrachtgevers, door ons zelf geregeld.

Speciaaltransport

Binnenladers

Met onze zelflossers vervoeren dagelijks betonvloeren. Voor deze transporten worden drie-assige trekkers met opleggers ingezet met verrijdbare laad/loskranen. Deze zijn uitgevoerd met een 16 ton/meter kraan tot zelf 1 met een 30 ton/meter kraan. Deze kunnen lasten tot ongeveer 5 ton naast de auto oppakkenen verplaatsen. Hierdoor kunnen wij inspelen op de diverse wensen van onze relaties.
Zelflossers
Henk van der Horst Transport beschik zelf over 3 betonmixers. Dat maakt ons flexibel en zorgt ervoor dat wij u altijd van dienst kunnen zijn met onze mixers. Door hun grote laadvermogen van 11 m3 kunnen wij net iets meer aan m3 mee- nemen dan de gemiddelde betonmixer. Wij beschikken over een uitstekend wagen- park met betonmixers. Dankzij geavanceerde communicatiesystemen tussen planning en vrachtwagen is de actuele situatie direct oproepbaar. Zo kunnen wij u te allen tijde flexibel, snel en efficiënt van dienst zijn

Betonmixers

Bouwmaterialen Transport
Home Foto`s Nieuwtjes Historie Trucking Bouwmaterialen Vacature Contact Bouwmaterialen